Webdesign

Voor webdesign bent u bij Co-Media Management op het juiste adres. Voor verschillende bedrijven en organisaties ontwierp Co-Media Management een praktische website, ook met mobiele toepassingen. Hierbij wordt vanzelfsprekend gelet op ergonomische aspecten, aantrekkelijkheid en vindbaarheid (ranking) van uw website. Indien gewenst, verzorgen wij naast het onderhoud van uw website ook uw sociale media. Uw online pakket wordt geheel naar wens en compleet geleverd voor een betaalbare prijs.

Voor marketingdoeleinden heeft Co-Media Management ook een flink aantal domeinnamen laten parkeren om er wellicht in de toekomst iets mee te doen. Deze domeinnamen laten we in de meeste gevallen doorverwijzen naar deze webpagina. Indien u (zakelijke) interesse hebt in één van deze domeinnamen, neem dan gerust contact met ons op.

Niet alleen het design, maar ook de content van uw website, sociale media, nieuwsbrief of andere media-uiting is bij ons in goede handen. Bovendien betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs en toch kunt u van ons professionele kwaliteit verwachten. Vanzelfsprekend staat u als klant bij ons centraal.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!