Het team van DagjeGPS.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn het team van DagjeGPS.nl. De meeste teamleden zijn vrijwilligers, studenten, stagiairs en oproepkrachten. Ons team wordt aangestuurd door Patrick van der Heijden. Patrick heeft enige jaren ervaring in het Nederlandse medialandschap als ‘technicus’ en ‘vaktechnisch manager’. Bovendien heeft hij daarna de nodige vakkennis opgedaan tijdens zijn bacheloropleiding (hbo) Leisure Management aan de NHTV te Breda. Zijn afstudeeropdracht (2009-2010) bestond uit een onderzoek in het kader van gebiedsmarketing met het recreatiegebied Vlagheide als onderwerp. Na het succesvol afronden van zijn opleiding bleek DagjeGPS.nl voor hem de nieuwe uitdaging… …en met succes!!! DagjeGPS.nl biedt vooral vrijwilligers, leerlingen en studenten een kans om praktische vakkennis en ervaring op te doen in de marketing en communicatie van de vrijetijdsmarkt.

 

Wat doen wij?

DagjeGPS.nl organiseert voor iedereen samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ met spel, plezier, cultuurhistorie, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur. Dit doen we door het bedenken, ontwikkelen en organiseren van actieve dagarrangementen met behulp van GPS, nieuwe media en mobiele telefoon. Onze activiteiten zijn geschikt voor elke buitenlocatie: recreatiegebieden, sportcomplexen, campings, bossen, musea, wijken, stadscentra, dorpskernen, etc. Aanvankelijk vonden vrijwel de meeste activiteiten plaats rond of op het gebied Vlagheide.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Samen met onze partners in de regio en zeker ook daarbuiten garanderen wij al onze deelnemers ‘Het Gezelligste Dagje uit’. Ook jullie groep is bij ons van harte welkom en wij nemen graag de zorg uit handen om jullie gezelligste dagje compleet te organiseren en te arrangeren. Daarnaast hebben wij professionele ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve GPS wandel- en fietsroutes voor bijna elke locatie. Als u beschikt over een eigen locatie voor ontvangst van groepen, dan zijn wij u graag van dienst bij het ontwerp van uw eigen interactieve GPS route of spel. Interesse in een (blijvend) spel bij u op locatie? Bel ons dan gerust!

 

Uw gezelligste dagje uit…

 

Spel

Na de ontvangst wordt de groep deelnemers ingedeeld in teams die ‘gewapend’ op pad gaan met GPS-ontvangers, een uniek en interessant verhaal, uitdagende opdrachten, scherpe raadsels voor onderweg en de nodige attributen. Door (sportieve) spelactiviteiten en het uitvoeren van opdrachten komt het team steeds dichterbij de oplossing van een moordzaak, een groot raadsel, mysterie of probleem. Uiteindelijk wordt het spel gewonnen door het team met het hoogste aantal punten! Vanzelfsprekend neemt het winnende team naast de ‘eer’ ook de prijs in ontvangst. Naast deze gezelligste dagjes uit met spel, spanning en techniek hebben we ook nog speurtochten en fietstochten met fotozoekopdrachten voor diegene die denken dat een ‘GPS’ moeilijk te bedienen is.

 

Locatie

Veel van onze activiteiten vinden plaats op de Vlagheide, een kleinschalig recreatiegebied liggend aan de oostelijke rand van ‘Het Groene Woud’ tussen Sint-Oedenrode, Veghel (Eerde) en Schijndel. De Vlagheide kenmerkt zich door een variëteit van authentieke bossen en heide, enkele zandduinen, een heuvelachtig landschap met uniek uitzicht, oude militaire opslagplaatsen, cultuurhistorische projecten en bijzondere natuur. Na onze start vinden steeds meer recreatieve activiteiten hun plaats in dit gebied. Voor de ontvangst van onze deelnemers beperkt ons team zich zeker niet meer tot één vaste locatie. Ons team ontvangt uw groep altijd als gast bij verschillende partners in en buiten het gebied Vlagheide.

 

Beleef samen het gezelligste dagje uit!

Onze arrangementen en activiteiten zijn niet alleen het leukste dagje uit, maar ons team garandeert gewoon de gezelligste dagjes uit met uw familie, vrienden, vereniging én vooral ook met uw collega’s. Samen met onze partners nemen wij graag de zorg uit handen om voor jullie groep het gezelligste dagje uit te verzorgen. Ook een drankje, lekker hapje, high tea, barbecue, diner, proeverij of eetgelegenheid voor, tijdens en/of na de activiteiten verzorgen wij graag voor jullie groep. Geniet gastvrij met spel, spanning en techniek in het Brabantse land en ervaar de authentieke Brabantse gezelligheid!

 

Ons team is u graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’

Heel graag tot ziens bij Brabants gezelligste groepsuitjes, natuurlijk @DagjeGPS.nl!

 

Met de gezelligste groeten,
Patrick van der Heijden
eigenaar van DagjeGPS.nl

 

Graag tot ziens bij DagjeGPS.nl!

Beleef samen ‘Het Gezelligste Dagje Uit’!

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!