Dagje GPS ‘Wie is de Spion?

  • Spannend gezelschapsspel met GPS
  • Verdien ‘geld’ met opdrachten en fotomomenten
  • Binnen elk team zit een ‘spion’. Wie zou dat zijn?
  • Vertrouwen binnen het team wordt op de proef gesteld
  • Speelduur plm. 4 uur

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

14.00 uur – Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met appelgebak als extra optie – wordt het gezelschap door ons team ontvangen op één van onze gastvrije locaties, zoals bij Amusant in Schijndel. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van de activiteit. De groep wordt in teams verdeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, een fotocamera, het verhaal en de nodige opdrachtformulieren, zodat elk team kan beginnen met hun eigen versie van Wie is de Spion? in het centrum van Schijndel (Meierijstad).

 

14.30 uur – Dagje GPS ‘Wie is de Spion?’

Tijdens deze unieke GPS-speurtocht door het bruisende centrum van Schijndel voeren de deelnemers opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Creativiteit en samenwerking binnen het team wordt op de proef gesteld. Onderweg zoekt het team naar ‘Agent 007’. Agent 007 heeft voor elk team een geheime opdracht, waarmee extra geld te verdienen is. Maar pas wel op: binnen elk team zit een ‘spion’. Deze ‘spion’ heeft maar één opdracht: saboteren van het team! De spion probeert opdrachten te dwarsbomen en zoveel mogelijk geld uit de pot van het team te laten verdwijnen. Verliest u het vertrouwen in uw teamgenoten of bent u zelf de spion? We zullen het zien…

 

16.00 uur – Korte pauze

Onderweg komen alle teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen.

 

16.30 uur – Dagje GPS ‘Wie is de Spion?’ (vervolg)

Na de korte pauze wordt door het team het mysterie rond de spion in het centrum van Schijndel voortgezet. De spanningen binnen het team lopen langzaam hoog op, omdat de échte spion probeert iemand anders binnen het team aan te wijzen als de spion.

 

18.30 uur – Prijsuitreiking: spionnen worden ontmaskerd

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar, tenminste wanneer dit team de juiste persoon als spion heeft geraden. De spionnen worden ontmaskerd en de reacties komen los! Het winnende team en/of beste spion wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl. Als prijs ontvangt het team een kruikje (h)eerlijk gebrouwen speltbier van de lokale bierbrouwerij Sint Servattumus of een heerlijk bruisende Schijndelse Rebel van de lokale wijnmaker Winery & Herbs. Zowel de beste spion, als het winnende team ontvangt de eeuwige roem en een daverend applaus van de andere teams.

 

19.00 uur – Einde activiteit

Einde activiteit met aansluitend eventueel een Ambachtelijke BBQ, een diner of feestavond. Samen met onze partners doen wij onze uiterste best om uw wensen in te vullen.

 

Aantal deelnemers

vanaf 10 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 24,50 p.p.

Vanaf de 13e deelnemer € 19,50 p.p.

Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 19,50 p.p.

Deelname voor kinderen <5 jaar GRATIS (excl. drankje)

(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

 

Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van jullie eigen ‘Gezelligste Dagje Uit’!

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!