Dagje GPS voorwaarden en spelregels

Reglement voor All-in arrangementen

 

Wat is handig om te weten voor u als organisator?

Onze activiteiten worden u aangeboden en voor u verzorgd door DagjeGPS.nl. Dit kan het team van DagjeGPS.nl alleen doen, wanneer u als klant en organisator op de hoogte bent van onze ‘spelregels’ en algemene voorwaarden.

 

Afwijking in aantal deelnemers

De prijzen van de meeste activiteiten zijn gecalculeerd op groepen van minimaal acht volwassen deelnemers, tenzij anders wordt aangegeven in de beschrijving van de activiteit. Het is voor u als organisator moeilijk om lang van tevoren het juiste aantal deelnemers vast te stellen. Daarom komen wij u hierin tegemoet door u tot uiterlijk tien dagen voor de arrangementsdatum de tijd te geven om het gereserveerde aantal deelnemers te wijzigen, zowel naar boven als naar beneden met maximaal 10%. Hierbij raden wij u aan om bij het eerste contact het aantal deelnemers aan de lage kant te reserveren. Lees nauwkeurig onze algemene voorwaarden, die wij strikt toepassen. U betaalt bij DagjeGPS.nl geen extra kosten voor reservering en administratie.

 

Wanneer geopend?

Het team van DagjeGPS.nl ontvangt u graag het hele jaar door, zeven dagen per week. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk, omdat alle betrokken partners en locaties ook zelfstandig een reserveringsagenda bijhouden die losstaat van de activiteiten en reserveringen van DagjeGPS.nl.

 

Reserveren

Vooraf reserveren is wel noodzakelijk, omdat alle betrokken partners en locaties  ook zelfstandig een reserveringsagenda bijhouden die losstaat van de activiteiten en reserveringen van DagjeGPS.nl. Reserveren van onze activiteiten kan uitsluitend bij DagjeGPS.nl. Dat kan telefonisch, per e-mail, via de website, schriftelijk en/of mondeling. Uw reservering wordt altijd schriftelijk bevestigd en als bijlage per e-mail of bij nadrukkelijke wens per post verstuurd.

 

Garantie bij slechte weersomstandigheden of regen

Indien de weersomstandigheden of de regen de groep hindert om deel te nemen aan onze activiteiten die hoofdzakelijk buiten of in de openlucht plaatsvinden, bieden wij vooralsnog geen alternatieven. U hebt nu eenmaal gekozen voor een buitenactiviteit en van een kleine regenbui smelten we niet. Wij bieden de deelnemers van uw groep GRATIS plastic jasjes (poncho’s) aan. Zet dit vast in uw uitnodiging, zodat uw gasten zich hierop kunnen kleden en voorbereiden. In het slechtste geval (bijvoorbeeld bij noodweer) kan de buitenactiviteit niet plaatsvinden op die dag. U ontvangt dan in overleg een tegoedbon en de garantie om uw groepsuitje op een andere dag te plannen.

 

Korting voor kinderen

Voor vrijwel de meeste activiteiten berekenen wij een vaste korting voor kinderen. Ook baby’s zijn welkom en kunnen gratis deelnemen. Consumpties worden uiteraard wel doorberekend per persoon. Informeer ons als u met kinderen komt. Het spreekt voor zich dat de onderdelen en activiteiten met alcoholische drank (bier- en wijnproeven) niet geschikt zijn voor kinderen die nog geen 18 jaar oud zijn.

 

 

Algemene voorwaarden

 

Art. 1: Aanmelding

De in het aanbod vermelde prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal acht volwassen deelnemers, tenzij anders wordt aangegeven in de beschrijving.

 

Art. 2: Arrangementsprijs

1 In de arrangementsprijs zijn alle in het programma opgeschreven zaken inbegrepen, tenzij anders wordt aangegeven.
2 Alle andere kosten zoals reiskosten, verzekering, persoonlijke uitgave, enz. zijn niet in de prijs inbegrepen.
3 Tenzij anders vermeld, gelden de gepubliceerde prijzen per persoon. Deze zijn inclusief BTW.
4 De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op gegevens, zoals bekend ten tijde van de samenstelling van het programma. De organisatie behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen indien daartoe aanleiding is.

 

Art. 3: Betaling

Wij vragen u direct na ontvangst van uw reservering 25% van de totaalprijs over te maken op de bankrekening van Co-Media Management (DagjeGPS.nl is een onderdeel van dit bedrijf), tenzij in uw situatie anders is aangegeven. Het restant verwachten wij vijf dagen van tevoren op onze bankrekening of betaalt u contant aan onze medewerker op locatie op de dag van het arrangement. Dit doet u vanzelfsprekend voorafgaand aan de activiteiten. Wij accepteren geen betalingen door pinnen of met creditkaart.

 

Art. 4: Verzekering

Indien u door overmacht gedwongen zou worden te annuleren, heeft dit vervelende consequenties voor u en voor ons. Wij raden u dan ook aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekeringsadviseur. Dit is niet noodzakelijk, maar kan betalingsproblemen voorkomen.

 

Art. 5: Wijzigingen in aantal personen

Wijzigingen in het gereserveerde en werkelijke aantal deelnemers zijn uitsluitend mogelijk per e-mail of schriftelijk tot tien dagen voor de arrangementsdatum. Hierbij zijn wij genoodzaakt de volgende regels in acht te nemen:
• Van het gereserveerde aantal personen kan, tot uiterlijk tien dagen voor de arrangementsdatum met maximaal 10% worden afgeweken, zowel naar beneden als naar boven;
• Zonder schriftelijk bericht (per e-mail of per post) van de organisator wordt minimaal het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Indien er op de arrangementsdag een hogere opkomst van deelnemers wordt geteld, zal ter plaatse worden verzocht om aan de meerprijs hiervoor contant te voldoen.

 

Art. 6: Annulering van een cliënt

1 Bij volledige annulering tot tien weken voor de arrangementsdatum bent u 10% van de totaalprijs verschuldigd, met een minimum van € 50,-.
2 Bij volledige annulering tot drie weken voor de arrangementsdatum bent u 25% van de totaalprijs verschuldigd.
3 Bij volledige annulering tot tien dagen voor de arrangementsdatum bent u 75% van de totaalprijs verschuldigd.
4 Bij niet verschijnen (‘no show’) of volledige annulering na tien dagen voor de arrangementsdatum, bent u 100% van de totaalprijs verschuldigd.

 

Art. 7: Aansprakelijkheid

DagjeGPS.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, letsel in welke vorm dan ook aan de deelnemers en of derden berokkend door welke oorzaak deze schade ook is ontstaan.

 

Deze voorwaarden zijn gepubliceerd vanaf 6 april 2020 op www.co-media.nl en vanaf dat moment ook van toepassing.

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!