Dagje GPS ‘Kids Adventure’

  • Avontuurlijke GPS-activiteit voor kinderen (6 en 12 jaar)
  • Praktische vragen beantwoorden en raadsels oplossen
  • Doe-opdrachten uitvoeren
  • Wandeling door een uniek stukje natuur
  • Speelduur: plm. 1,5 uur

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

14.00 uur – Ontvangst en instructie

Uw gezelschap wordt gastvrij ontvangen op een bijzondere locatie in het recreatiegebied Vlagheide. Optioneel is hierbij een welkomstdrankje, aangevuld met taart, gebak of iets lekkers. Daarna volgt een duidelijke instructie en uitleg over de activiteit. Bij meer dan zes deelnemers worden de teams ingedeeld en bekendgemaakt. De deelnemers ontvangen per team een korte GPS-instructie, een GPS, opdrachtformulieren en een rugzakje met spelattributen. Hun eigen onvergetelijke ‘adventure trip’ op de Vlagheide kan beginnen.

 

14.30 uur – Dagje GPS ‘Kids Adventure’

Dagje GPS ‘Kids Adventure’ is een echte avontuurlijke kinderspeurtocht met GPS voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (Kinderen die iets jonger of iets ouder zijn, zijn uiteraard ook welkom om mee te spelen!!!). De jonge deelnemers, begeleid door hun eigen ouders/verzorgers, ontdekken de variatie die het gebied Vlagheide biedt. Dit doen zij samen met hun vriendjes door het uitvoeren van leuke, spannende en leerzame opdrachten in de natuur. Elk goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Tijdens de trip lopen de kids op bospaden, bergpaden, verharde en onverharde wegen.

 

16.00 uur – Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar en ontvangt een leuke traktatie. Dit geldt uiteraard ook als er maar één team is, dat de opdracht goed heeft vervuld. Optioneel hierbij is een drankje en/of hapje na afloop. Indien het een verjaardag of jubileumdag betreft, ontvangt de ‘jarige job’ c.q. ‘jubilaris’ een leuke verrassing van ons team. Optioneel voor de afsluiting is voor alle deelnemers een snoepzak of andere tastbare herinnering aan de actieve dag. Neem gerust contact op met ons team voor een passende offerte.

 

Tip van ons team

Maak het Dagje GPS ‘Kids Adventure’ onvergetelijk en helemaal compleet door een ritje met een echte limousine.

Kijk op In2Heaven-limousines.com voor meer informatie.

 

Aantal deelnemers

Minimaal 2 teams van maximaal zes deelnemers (inclusief 1 volwassene per team)

 

Prijs

€ 19,50 per GPS

(maximaal zes deelnemers per GPS, inclusief 1 volwassene)

 

Extra informatie

Het gebied Vlagheide, waarin dit unieke spel gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat door verschillende functies uit het verleden een variëteit kent aan paden: bospaden, zandpaden, kiezelpaden, bergpaden en verharde wegen. Het is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook het dragen van nette kleding is daarom niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen, waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.

 

Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van jullie eigen ‘Gezelligste Dagje Uit’!

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!