Dagje GPS ‘Het Mysterieus Maffiaspel’

  • Spel met GPS
  • Teams strijden tegen elkaar
  • Opdracht: Word de nieuwe ‘Godfather’ van de regio
  • Spel, (ont)spanning en raadsels
  • Speelduur: plm. 4 uur

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

14.00 uur – Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met gebak als extra optie – wordt het gezelschap door het team van DagjeGPS.nl geheel in maffiastijl ontvangen op één van onze gastvrije locaties, bijvoorbeeld Winery & Herbs in Schijndel. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van het spel. Het gezelschap wordt verdeeld in een aantal teams en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, het maffiaverhaal, de opdrachtformulieren, speelgeld (Koeveringse eieren) en de nodige maffia-attributen, zodat elk team kan beginnen met hun eigen mysterieus maffiaspel.

 

14.30 uur – Dagje GPS ‘Het Mysterieus Maffiaspel’

Het zuiden van Schijndel (Meierijstad) heeft grote overeenkomsten met het zuiden van Italië. Bovendien bemoeien zich enkele Russische organisaties met ‘onze zaak’ (la cosa nostra). Er is een groot probleem: de Godfather van Vlagheide is ontvoerd. Ondanks dat de daders al een aantal miljoen aan losgeld hebben ontvangen, hebben ze hem toch nog vermoord. Wij zijn daarom op zoek naar een team dat onze Godfather zo snel mogelijk kan vervangen. Weet jullie team ‘ongestoord’ jullie opdrachten uit te voeren en de mysterieuze raadsels op te lossen? Wij wachten in spanning af…

 

15.30 uur – Korte pauze

Onderweg komen alle teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen. Voor elk team ligt daar een bonusopdracht te wachten.

 

16.00 uur – Dagje GPS ‘Het Mysterieus Maffiaspel’ (vervolg)

Na de korte pauze wordt door het team het mysterieus maffiaspel voortgezet.

 

17.30 uur – Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score en de meeste Koeveringse eieren (speelgeld) is uiteraard de winnaar. Het winnende team wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl. Als prijs kan gekozen worden voor een heerlijk sprankelende Schijndelse Rebel of voor een (h)eerlijk gebrouwen enkel speltbier van de lokale brouwerij Sint Servattumus. Het winnende team neemt uiteraard een daverend applaus van de andere teams in ontvangst. En voor de jongere deelnemers heeft ons team vanzelfsprekend altijd een passend prijsje als verrassing!

 

18.00 uur – Einde activiteit

Einde van de activiteit met eventueel aansluitend een ambachtelijke BBQ (bij Winery & Herbs).

 

Tip van ons team

Maak het Dagje GPS ‘Het Mysterieus Maffiaspel’ helemaal compleet door een ritje hen en/of terug met een limousine.

Kijk op In2Heaven-limousines.com voor meer informatie.

 

Aantal deelnemers

vanaf 10 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 22,50 p.p.

Vanaf de 13e deelnemer € 18,00 p.p.

Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 18,00 p.p.

Deelname voor kinderen <5 jaar GRATIS (excl. drankje)

(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

Extra informatie

Het gebied, waarin dit unieke spel gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat door verschillende functies uit het verleden een variëteit kent aan paden: bospaden, zandpaden, kiezelpaden, bergpaden en verharde wegen. Het is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook het dragen van nette kleding is daarom niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen, waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.

 

Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van jullie eigen ‘Gezelligste Dagje Uit’!

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!