Dagje GPS ‘Family Battle’

  • Leuke activiteit met GPS en behendigheidsspellen
  • Teams spelen tegen elkaar
  • Spelelementen, vraagstukken en raadsels
  • Spelattributen zijn paraat
  • Speelduur: plm. 3 tot 4 uur

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

13.00 uur – Ontvangst & instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met appelgebak als extra optie – wordt het gezelschap door ons team ontvangen op een gastvrije locatie in één van de kernen van Meierijstad. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg over de activiteit. Het gezelschap wordt in teams ingedeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS, een fotocamera en de nodige opdrachtformulieren, zodat elk team kan beginnen met zijn strijd in Family Battle.

 

13.30 uur – Dagje GPS ‘Family Battle’

Tijdens de GPS-activiteit in voeren de deelnemers verrassende en gevarieerde denk- en doe-opdrachten uit om zoveel mogelijk sleutels te verdienen. Creativiteit en samenwerking binnen het team wordt op de proef gesteld. Het is een ‘battle’ die geschikt is voor jong en oud, waarbij er geen zware stormbaan, hindernissen of modderpoelen op het programma staan!

 

15.00 uur – Korte pauze

Op de helft van de ‘battle’ is er tijd voor een korte pauze, waarbij de teams op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen.

 

15.30 uur – Dagje GPS ‘Family Battle’ (vervolg)

Na de korte pauze wordt de ‘battle’ voor de ‘Battle Bottle’ voortgezet en zal steeds duidelijker worden, welk team zich winnaar mag noemen.

 

17.00 uur – Prijsuitreiking

Het team met de meeste sleutels in handen is de winnaar van de Family Battle. Het winnende team wordt uiteraard gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl. Als prijs ontvangt de captain van het team de officiële Battle Bottle met (h)eerlijk gebrouwen speltbier van de lokale brouwerij Sint Servattumus. Het winnende team ontvangt de eeuwige roem en een daverend applaus van de andere teams. En voor de jongere deelnemers heeft onze organisatie vanzelfsprekend altijd een passende prijs.

 

17.30 uur – Einde activiteit

Einde activiteit met aansluitend eventueel een Ambachtelijke BBQ, een diner of feestavond. Samen met onze partners doen wij onze uiterste best om uw wensen in te vullen.

 

Aantal deelnemers

Vanaf 10 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Activiteit voor 10-12 deelnemers € 22,50 p.p.

Vanaf de 13e deelnemer € 18,00 p.p.

Deelname voor kinderen 5-10 jaar € 18,00 p.p.

Deelname voor kinderen <5 jaar GRATIS (excl. drankje)

(Het welkomstdrankje per deelnemer is bij de prijs inbegrepen!)

 

Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van jullie eigen ‘Gezelligste Dagje Uit’!

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!