Dagje Eerdsche Bergen

  • Spel met fotoherkenning
  • Vragen beantwoorden
  • Raadsels oplossen
  • Prachtige wandeling door natuurrijk gebied
  • Speelduur: plm. 2,5 tot 3 uur

 

Programma

(De tijden zijn ter indicatie. Andere starttijden zijn bespreekbaar.)

 

13.30 uur – Ontvangst en instructie

Onder het genot van het GRATIS welkomstdrankje (koffie, thee of frisdrank) – met appelgebak als extra optie – wordt het gezelschap door ons team ontvangen op één van onze gastvrije locaties. Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van de activiteit. De groep wordt in teams verdeeld en de deelnemers ontvangen de route, het antwoordformulier en – indien besteld – het Tasje Vlagheide, zodat elk team kan beginnen met hun fotozoektocht op de Eerdse bergen en de Vlagheide.

 

14.00 uur – Dagje ‘Eerdsche Bergen’

Dagje Eerdsche Bergen is een fotozoektocht met eenvoudig uit te voeren opdrachten aan de hand van fotoherkenning. Ideaal voor een wandeling met het gezin, de hele familie, vrienden of collega’s door het bijzonder stukje natuurgebied de Eerdse bergen en de Vlagheide.

 

15.30 uur – Korte pauze

Onderweg komen alle teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (indien gereserveerd) een pauze-drankje kunnen nuttigen.

 

16.00 uur – Dagje ‘Eerdsche Bergen’ (vervolg)

Na de korte pauze vervolgt het team de route van de fotozoektocht op de Vlagheide, terug naar het beginpunt.

 

17.30 uur – Prijsuitreiking

Het team met de hoogste score is uiteraard de winnaar. Het winnende team wordt gehuldigd met een officiële oorkonde van DagjeGPS.nl en als prijs ontvangt het winnende team een aardig presentje uit de streek. En voor de jongere deelnemers heeft onze organisatie vanzelfsprekend altijd een passende prijs als verrassing!

 

18.00 uur – Einde activiteit

Einde van de activiteit. Aansluitend voor of na de activiteit een high tea, diner of borreluur? Vraag ons naar de mogelijkheden en laat dit gerust door ons regelen…

 

Aantal deelnemers

vanaf 15 personen (minder deelnemers mogelijk met prijs op aanvraag)

 

Prijs

Volwassenen € 9,90 p.p.

Kinderen 6-10 jaar € 8,90 p.p.

Kinderen t/m 5 jaar GRATIS

(Welkomstdrankje per persoon is bij de prijs inbegrepen!)

 

Extra informatie

Het gebied Vlagheide, waarin dit unieke spel gespeeld wordt, is hoofdzakelijk een verwilderd natuurgebied dat door verschillende functies uit het verleden een variëteit kent aan paden: bospaden, zandpaden, kiezelpaden, bergpaden en verharde wegen. Het is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook het dragen van nette kleding is daarom niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen, waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico.

Ons team is jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van jullie eigen ‘Gezelligste Dagje Uit’!

 

Informatie & reserveringen op info@dagjegps.nl

Facebook: @dagjegps  |  Instagram: dagjegps

 

DagjeGPS.nlBeleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!